Debug issue?

Find an error, need help completing a profile, have a suggestion? Ask us anything relating to the function of this website. Unable to post? Then email us from the contact page.

Moderators: Greg, Mark, JD

Post Reply
User avatar
Jaie
Posts: 91
Joined: Wed Mar 14, 2007 9:32 pm
Location: Oswego NY

Thu Mar 15, 2007 9:23 pm

While working on my profile page (LOVE the new forum BTW guys (and gals)) I got an error...


No Query

DEBUG MODE

SQL Error : 1062 Duplicate entry '196' for key 1

INSERT INTO phpbb_mps_customize (mps_customize_id, main_bg_color, body_bg_color, body_border_size, body_border_color, body_border_style, page_title_bg_color, box_title_bg_color, box_bg_color, box_border_size, box_border_color, box_border_style, text_size, small_text_size, text_color, small_text_color, custom_page_title_font_size, custom_page_title_font_color, title_text_size, title_text_color, forumline_bg_color, bg, forumline_border_size, forumline_border_color, forumline_border_style, link_color, hover_color, hr_color, sb_color, sb_highlight_color, sb_shadow_color, sb_3d_light_color, sb_arrow_color, sb_track_color, sb_darkshadow_color, bg_attachment, bg_repeat, bg_attach_position) VALUES ('196', 'EFEFEF', 'E5E5E5 ', '1', '006699 ', 'solid', '006699', 'D1D7DC', '', '1', '006699', 'solid', '11', '10', '000000', '000000', '18', 'FFA34F', '12', '006699', 'FFFFFF', 'http://img.photobucket.com/albums/v288/ ... ckyard.jpg', '1', '006699', 'solid', '006699', 'DD6900', '000000', 'DEE3E7', 'DEE3E7', 'DEE3E7', 'FFFFFF', '006699', 'EFEFEF', 'EFEFEF', '', '', 'center center')

Line : 1876
File : mps.php


User avatar
Mark
Site Admin
Posts: 742
Joined: Sat Feb 17, 2007 4:23 pm
Location: Aberdeen, SD
Contact:

Mon Mar 19, 2007 3:48 pm

What were you doing that caused the error? Changing the background?

Mark
You can't fail if you don't try!

User avatar
Jaie
Posts: 91
Joined: Wed Mar 14, 2007 9:32 pm
Location: Oswego NY

Mon Mar 19, 2007 8:57 pm

At one point, yes. Then when I removed the background it kept doing it. I haven't had it happen since however, so I'm guessing it was I dunno what. For the record though, the second time I attempted to change the background it didn't do it.

I *think* it was because I tried to turn the background into a scrolling background instead of static.

Post Reply